Rozwiązania do utrzymania czystości i higieny w kuchni
Smaczne posiłek dla Twoich gości zaczyna się od pomieszczeń, które powinny być czyste, bezpieczne i myte przy użyciu produktów najbardziej zaufanych marek dla higieny kuchennej. Od małych restauracji po duże stołówki, przez stoiska gastronomiczne i sale bankietowe, Diversey rozumie Twój biznes oferując zintegrowane rozwiązania, które są odpowiedzią na potrzeby dzisiejszych usług gastronomicznych.
- ograniczenie ilości marnowanej żywności;
- prostsze, bezpieczniejsze i szybsze procesy czyszczenia;
- bezpieczeństwo żywności;
- czyste i bezpieczne pomieszczenia -> pozytywne opinie wśród klientów;
- „odpowiedzialne” opakowania -> zmniejszenie ilości odpadów opakowaniowych ;
- kontrola kosztów;
Kompleksowa oferta produktów
Oferujemy inteligentne, zintegrowane rozwiązania do utrzymania czystości i higieny w kuchniach, które łączą: produkty chemiczne, akcesoria czyszczące, szkolenia oraz usługi takie jak: IntelliDish i IntelliConsult.
Czyszczenie pomieszczeń kuchennych
W naszej ofercie znajduje się szeroka gama skutecznych w działaniu produktów chemicznych: produkty do ręcznego mycia naczyń, preparaty do czyszczenia podłóg i innych twardych powierzchni, produkty dezynfekujące, preparaty specjalistyczne.
Maszynowe mycie naczyń
Kolejna część produktów to preparaty dedykowane do maszynowego mycia naczyń. Oferujemy: płyny do mycia, nabłyszczacze, tabletki, preparaty do namaczania i wiele innych.
Akcesoria czyszczące
Akcesoria do czyszczenia podłóg i powierzchni ponad podłogami, akcesoria do ręcznego czyszczenia naczyń i sprzętu kuchennego.
Wsparcie i doradztwo
Naszym klientom zapewniamy porady technologiczne, obsługę techniczną, szkolenia, dostęp do systemów monitorowania oraz doradztwo w zakresie bezpieczeństwa żywności.
Oszacowanie całkowitego kosztu posiadania
Bez względu na wielkość Twojej kuchni, ocena całkowitego kosztu posiadania Twoich rozwiązań ma zasadnicze znaczenie dla długoterminowego sukcesu firmy. Jako lider w branży, współpracujemy z klientem optymalizując wykorzystanie posiadanych zasobów i zwiększając wydajność produktów, by zapewnić najwyższy poziom higieny, bezpieczeństwo oraz zrównoważony rozwój firmy przy jak najniższych kosztach.